•♥•

torstai 3. helmikuuta 2011

Ylös, ulos ja lenkille!

No nyt se sitten alkoi – eli päätin tosissani ottaa itseäni niskasta kiinni ja rynnätä kohti tavoitteita ja parempaa itsetuntoa!

Satuin törmäämään YouTubessa hyvin motivoivaan videoon, jossa puhuttiin vain tästä hetkestä, eikä mennyttä tai tulevaa tarvinnut miettiä ollenkaan. Kyseinen henkilö seurasi omien tavoitteidensa saavuttamista pitkään ja näytti monille esimerkkiä kuinka asiat voi tehdä. Repäisin videosta kunnon motivaatiopiikit itseeni ja ryhdyin listaamaan omia tavoitteitani.

Ruokavalio? Check. Herkkulakko? Check. Liikunta? CHECK!

Normaalisti en pahemmin harrasta liikuntaa – mitä nyt välillä tulee käytyä esimerkiksi jumpassa – mutta nyt liityin LadyLine kuntoilu- ja hyvinvointikeskuksen jäseneksi, joten seuraavat kaksi vuotta on pakko pitää kunnosta huolta!

Eilen kokeilin flexillä treenaamista ja puolentunnin RVP:tä – sieltä suihkun kautta infrapunasaunaan ja kaikkiaan neljän tunnin päästä pääsin lähtemään kotiin. Tänään tutustuin cardiosalin pyörään, soutulaitteeseen ja juoksumattoon, mutta otin ryhmäliikunnan kannalta rennommin tunnin Fitness Pilateksessa. Kyllä nyt uni maistuu! Jatkossa ajattelin heittäytyä LadyLinelle suunnilleen joka toinen päivä.

Ruokavalioideoita napsin netistä ja omista maalaisjärkikolosista, mutta pitäydyn kuitenkin ihan normaalin ja monipuolisuuden rajoissa. Aamupalana syön nykyään muutenkin kaurapuuroa, mutta vihdoin tajusin annostella sen vähän pienempiin lautasellisiin. Koulussa syön aina kunnon aterian, koska kuitenkin maksan siitä yhdestä annoksesta sen 2,50€.

Kotosalla pitäydyn hedelmissä ja vihanneksissa ja syön lihaa sellaisenaan – en siis tee lisukkeeksi riisiä, perunaa tai makaroonia. Vihreää teetä nautiskelen kerran kaksi päivässä ja yritän pitää kokoajan vesipullon vieressä. Lisäksi yritän inhosta huolimatta huuhdella vedellä alas kaksi valkosipulinkynttä päivittäin. Leipää syön tästä lähtien vain koulussa.

Sokeriaddiktoitunut kaverini ehdotti myös yhteisen herkkulakon aloittamista, joten olihan sellainenkin tarjous pakko ottaa vastaan. Lakkorikkurille koittakoon karmiva rangaistus... Perjantaisin tosin saa pitää pienimuotoisen karkkipäivän.

Mitäpäs muuta, Miikolta lähtee huomenna MANboolssit, joten pysyttelen kotosalla ja voivottelen tyhjentynyttä tiliä. Voisin myös ostaa pikkurasian salmiakkia – onhan sentään perjantai!

Tuollaistahan se treenaaminen on – aina.

♥ Niin ja rakkaalle äidille kiitokset liikuntasponsoroinnista! ♥

1 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Hei, kiva blogi :)! Jos haluat lukea blogiani ja voittaa arvonnassa käy tsekkaamassa blogini ( http://vivalasfinland.blogspot.com/ ) ja liity lukijakseni ja kommentoi "Osallistun arvontaan" niin olet mukana! :))

Lähetä kommentti