•♥•

maanantai 14. helmikuuta 2011

Älä itke, ruma lapsi...

Ota rusina tai --?

Pettymys itseen on äärettömän raivostuttava tunne... Mikäpä sen ihanampaa kuin herätä aamulla järisyttävään ketutukseen ja lompakon korvia raastavaan tyhjyyden kirkaisuun samalla, kun henkinen olotila juoksee maratonia helvetin 273,15 asteen pakkasessa pysyäkseen hengissä eilisillan maksaterrorismin jälkeen. Ilmassa ehkä lievää liioittelua.

Hengissä kuitenkin selvittiin eikä tuo sunnuntaiaamun psyykkinen itkupotkuraivarikohtaus onneksi kovin kauaa kestänyt. Tilannetta lievensi myös todellisen lompakkotyhjyyden vähäisyys verrattuna pelättyyn ja kolmen teekupillisen nauttiminen suhteellisen lyhyessä ajassa. Zumba tosin jäi väliin pienen nuhaolon vuoksi – siitäkös taas nousi räät aivoihin...

Maanantaiaamuna iloitsin suuresti siitä, että ehdin ajoissa kouluun ja heräsin kellonsoittoon juuri, kun kylässä ollut vammainen mieshenkilö pyörtyi lyödessään päänsä huoneeni patteriin. Herätyskellon tuhannetta torkkuhälytystä vilkaistessani oli pakko haistattaa sisäisesti paskat ja valmistautua lähtemään "uudelleen" kouluun – myöhässä.

Kouluun lähtiessä pohdin hyvin pitkään, että kehtaanko laittaa käyttämättömän neuletakkini päälle – lopulta vain pistin sen. Yllätyksekseni ihmiset jopa pitivät siitä, mutta edelleenkin tunnen oloni hieman vaivautuneeksi pukiessani jotain uutta tai edes hieman omasta normaalistani poikkeavaa. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, että ylipäätänsäkin laitoin sen päälle vaikkei se ehkä maailman parhaiten päälle istukaan.

Koulun jälkeen oli pakko pistäytyä Arnoldsilla ystävänpäiväherkuilla. Itse maistoin ensimmäistä kertaa täytettyä bagelia – tietysti tonnikalatäytteellä – ja seurasin vierestä, kun kaverit mussuttivat herkullisen makeita rasvamössödonitseja. Omnomnom, hyvää...

Huomenna sitten pistän itseni puolentoista tunnin hikitreeniin miettiessäni kaikkia pikkuasioita, joita tein mielestäni väärin viimepäivien aikana bodycombat + zumba = hikeä perkele!

♥ Niin ja tietysti, hyvää ystävänpäivää! ♥


Sunnuntaivitutus lähti myös tällä, voi niitä Ricky-fanitusaikoja...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti