•♥•

lauantai 4. joulukuuta 2010

No hyvää päivää!

Vihdoinkin sain aikaiseksi luotua blogin itselleni – wohoo, party party!

Tähän ensialkuun haluan sanoa, että blogin tarkoitus on toimia ajatusteni oksennusämpärinä, joten sisältö saattaa vaihdella dramaattisesti mielialamuutosteni mukaisesti. Toivon myös ettei kukaan vetäisi herneitä nenäänsä tunnistaessaan itsensä jonkin blogikirjoituksen limaisista yksityiskohdista, tarkoitukseni ei ole loukata, vain löysätä päätäni jo vuosia kiristänyttä nippusidettä.

"Parempi vaan, kun ei yritä kirjoittaa kenellekään. Sellaista ajatusvirtaa vaan niin tulee paras!"

Että tämä päivä on ollut kummallinen... – Tuntuu myös kaamealta kirjoittaa pitkästä aikaa ns. kunnon kirjakielellä, mutta pakkohan se on yrittää saada jokin aukko jälleen täytettyä! – Niin ja tosiaan, tämä päivä. Eksyin taas selailemaan netin hääpukuvalikoimaa. Ei sillä, että olisin naimisiin menossa, mutta ihan muuten vain. AI ETTÄ jotkut niistä on vaan niin kauniita! Saisi jo se perhanan "folioonkääritty tollo" tulla, että saisin itsekin hyvällä omatunnolla pukea tyylitellyn lakanan päälleni...

www.haapuvut.fi
www.niinatar.fi
Vielä, kun saisi itsensä ahdattua tuollaiseen asuun... Luultavastikin saan satikutia laittamalla kuvia luvatta blogiini, jota kukaan ei lue. Poistan ne sitten hyvin mielin, jos joku tulee vetämään hihasta = vetää turpaan ja saarnaa raivokkaasti tekijänoikeuslain noudattamisesta.

Asiasta kaappikelloon...

Rakas kissani Miiko päätti monen tunnin nokosten jälkeen juosta ympäri kämppää ja raadella jalkani verille. Myös vessapaperirullan levittäminen vessan lattialle tuntuu mieluisalta puuhalta, eikä tietenkään saa unohtaa äänenavausharjoituksia, joiden tarkoituksena on ärsyttää palvelijaa mahdollisimman paljon. Turpa kiinni jo! Antaa kissan leikkiä!

Ansaitsen kyllä sen vitutuksen purkaukset, kun menin tuhoamaan sen joulukalenterin... Osa luukuista oli tyhjänä, koska sisältö oli valunut toiseen reunaan. Piti repiä hieno kissapahvi päältä pois ja pistää herkut talteen.

"Meh wants!"
Lopuksi vielä päivän YouTube-katsaus ja sitten tämä saa puolestani olla tässä. Eihän tätä tullutkaan kirjoitettua kuin muutaman tunnin ajan... On se kumma.


 

Kiitos ja näkemiin!

1 kommenttia:

essim kirjoitti...

Jee jee! Onnea uuden blogin johdosta :D Ja mikäs sattuma, just tänään päivällä selailin ihania hääpukuja, mä haluun jonku ihanan pitsiunelman!
T. "En mene koskaan naimisiin" -Essi

Lähetä kommentti