•♥•

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kuka puhuu?

Olipas se mieltä virkistävä löytö, kun huomasin vessanpöntössä silpottua vessapaperia ja lattialla märkiä tassunjälkiä... Miiko on selvästikin löytänyt uuden harrastuksen.
Tähän väliin pikaisesti...

Hyi saakeli, että pelästyin aikaisemmin! Yritin selata tassuista kuvia ja legendaarinen "fake scanner" pöllähti eteen. Pieni sydänkohtaus iski siinä vaiheessa, kun ei looginen ajattelu oikein pysy perässä sellaisissa tilanteissa. Noh, taisin selvitä pelkällä säikähdyksellä, mutta IHMISILLÄ ON PÄÄSSÄ VIKAA ja PALJON!

Yritän saada kaikki 15 persoonaani ajattelemaan jotain aivan muuta, joten seuraavaksi vuorossa:
Valokuvaustaitoni ovat aikalailla vauvan tasolla, joten älkää välittäkö pahasta tavastani nimeltään Rape by Photoshop

Kylläpäs nyt on hankalaa tämän koneen kanssa... Pelästyin liikaa ja nyt kuvittelen tietokoneeni olevan täynnä viruksia ym. pahansuopia paskiaisia. Helpotus oli kyllä mahtava viimeisen virustarkastuksen jälkeen, kun mitään ei löytynyt. Ei edes niitä pieniä söpöjä FBI-agentti-keksejä, jotka seuraavat jokaista internetissä tekemääni liikettä. Ensin tosiaan löysin koneelta 17 malicious-tracking-cookieta ja sitten olin vähällä asentaa haittaohjelman koneelle.

Voi nainen, nainen! Biuwiuwiuwiu, valot välkkyy ja kone huutaa hoosiannaa. Tämän(kin) takia kannattaisi pitää unirytmistä kiinni ettei vahingossakaan tulisi aiheutettua ylimääräistä vahinkoa, eikä myöskään tulisi puhuttua palturia pitkin yötä asioista, joista en oikeastaan tiedä hevon paskaakaan yhtään mitään. 

Puheista päätellen, pitäisi kai mennä jo nukkumaan...

♪ Hyvää yötä ♪

0 kommenttia:

Lähetä kommentti