•♥•

lauantai 26. helmikuuta 2011

Täällä syödään sukulaisia!

~ Munamies on söpö – vaikken edes katso Putousta ~

No tulihan se loma sieltä – Turku, Turku, Turkuuuu!!! Ihana päästä taas kotiin löhöilemään ja näkemään kavereita. Tämä päivä tosin meni digimedian perusteet -kurssin esitelmän, junassa istuskelun, ähkysyömisen ja iltapäivänokosten parissa. Jospa huomenna saisin heitettyä takin niskaan ja lähdettyä kaupungille kaverin kanssa.

Vaikka monet muut saivat tehtävätaakan pois harteiltaan jakson loputtua, itse idioottina jouduin siirtämään monet tehtävät juurikin lomalle. Ei siis ihan täysin löhöilyksi mene. En vain koskaan opi, että tehtävät voisi tehdä ajoissakin eikä viimeisenä yönä! Yötyöskentely tosin on mieluisaa puuhaa...

Työmäärästä huolimatta aion ottaa kaiken ilon irti lyhyestäkin lomasta. Kehoni vain taitaa olla eri mieltä ja heittää kehiin kunnon flunssan... Tunnollinen opiskelija sairastaa lomalla, eikö se näin mene? Noh, eipä voi muuta tehdä kuin vetäistä khakinvihreä lippis päähän ja määrätä valkoiset sotajoukot taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan – jos oikein tarkkoja ollaan niin pistää T-tappajat komentamaan leukosyyttiarmeijani makrofagisotilaita – vai miten se nyt meni.

Kello raksuttaa ja silmäluomia alkaa painaa. Ehkäpä voisin painua unten maille taltuttamaan toistaiseksi tuntematonta nuhaa. Hyvää yötä ja rattoisaa lomaa teille, joilla se nyt on päällä!

Jostain syystä pidän tästä aivan kauuuhiasti!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti